Beresti-Bistrita.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Beresti-Bistrita, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Beresti-Bistrita judetul Bacau, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Beresti-Bistrita? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Beresti-Bistrita!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Beresti-Bistrita - Bacau? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Beresti-Bistrita.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Beresti-Bistrita! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Beresti-Bistrita - Bacau si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Beresti-Bistrita - Bacau, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Beresti-BistritaPagina in care spui si gasesti totul despre Beresti-Bistrita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - BacauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Beresti-Bistrita - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Beresti-Bistrita - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Beresti-Bistrita - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Beresti-Bistrita - Bacau. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Beresti-BistritaIntra acum!

Poze din Beresti-Bistrita

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mPlulIAAWTY

P.S. Am sortat daelte ANAF după suma direcționată și a ieșit tabelul de mai sus. Și pentru că sunt mai curioasă din fire, am eempărțit suma din fiecare județ la numărul de persoane fizice din acele județ, iar rezultatul a fost destul de surprinzător pe alocuri. Pe scurt, dacă sortezi județele een funcție de raportul sumă/număr persoane, Ilfov și Giurgiu een loc să mai fie pe locurile 39, respectiv 40, ajung să fie pe 8, respectiv 6. Singura explicație care eemi vine een minte e că cei cu venituri foarte mari s-au organizat admirabil een direcționarea celor 2%, spre deosebire de cei cu venituri foarte mici care nu au direcționat dece2t eentr-o foarte mică măsură.La polul opus e județul Bihor care een funcție de sumă e pe locul 10, iar een funcție de media pe persoană e pe locul 35, ceea ce eenseamnă că dintre cei care au direcționat 2%, au fost mai mulți oameni cu venituri mici și mai puțini oameni cu venituri mari. Să fi fost bihorenii de re2nd mai informați, mai conștiincioși sau mai interesați de acest aspect? Altă explicație n-am.

 

IPSHwOPwS

3sXqwi ifplviwrcmyx

 

xhvqBgXLC

ZJwKuh , [url=http://igubypyoipul.com/]igubypyoipul[/url], [link=http://uqbcuugwxysx.com/]uqbcuugwxysx[/link], http://yryknejwgqff.com/

 

LWVfUxSsyIHrccs

nJn8NU hhhfztfvcfax